Folosirea lansetei de marcaj

Planet Carp a reprezentat Romania la campionatul mondial din Anglia 2010. Anul acesta (2014), trei membrii ai clubului fac parte din lotul national. Un prilej de buna amintire. Le multumesc lui Cristian Andronic, care mi-a pus la dispozitie materialul filmat in timpul antrenamentelor, precum si celorlalti membri ai expeditiei.

Drillul corect. Pasta pe boilies. Legarea a doua fire (nodul Gabisandu, nodul Mahin, nodul suplimentar).

Episodul 5 - povesti din concursuri, boiliesuri de incredere, despre PH

In episodul 4, aflati cat de important este sa va spionati adversarul, cat trebuie sa dormiti in stand si cum rezolva saculetul solubil problema malului.

Rediu, 2014. O echipa de elita formata din pescari cu experienta si un public avid de informatii s-au intalnit pentru un seminar in aer liber. In partea a treia: ce trebuie sa faci ca sa castigi un concurs, montura perfecta... pentru Gabi Sandu, cat de inutil poate fi shrink tube si despre "kordisme".

In partea a doua, Gabi Sandu dezvaluie cateva mici secrete, care pot face diferenta uneori.

Rediu, 2014. O echipa de elita formata din pescari cu experienta si un public avid de informatii s-au intalnit pentru un seminar in aer liber, urmat de o scurta partida pentru a aplica cele discutate. Organizator Adi Lupu.

Cele mai sofisticate metode, cobre, cupe, rachete.

Despre nădirea cu bulgări și cu racheta. Cum se prepare nada, marcarea locului de nădire. Realizator Cristi Andronic.

Călin Vişoianu de la Doctor Fishing la prima vizită pe Lateş. Gazdă - Bogdan Bagiag.

Alegerea locului, găsirea structurilor, pregatirea nadei, tactici de nădire şi alegerea monturilor. Crapii au răspuns prezent.

Călin Vişoianu de la Doctor Fishing la prima vizită pe Lateş. Gazdă - Bogdan Bagiag.

Flotante, semiflotante, critic echilibrate, plasticuri, diametre și combinații. O emisiune susținută de fishingstore.ro și realizată de Cristi Andronic.